Излъчване на живо в интернет – live video streaming

ROCKSCHOOL FEST 2018 сега в ХАЛЕ 3 – Ден 2

Posted by ХАЛЕ 3 on Saturday, September 22, 2018

Del Padre

Posted by Street Food & Art Festival "Кино и Храна" on Monday, September 3, 2018

Излъчването на живо в интернет – live video streaming е мощен комуникационен инструмент и марките във всички индустрии демонстрират, че е чудесен начин да ангажирате аудиторията си. Защо?

Насърчава доверието и прозрачността

Хората предпочитат да купуват от марките, на които се доверяват. Клиентите обикновено свързват доверието с качеството и отличното обслужване. Един от начините да изградите доверие с аудиторията си е създаването на видео на живо, което да покаже прозрачност на компанията.

Ангажира аудитория

Независимо дали е вградено в уеб сайт или се излъчва на Facebook Live или YouTube Live, с видеото на живо клиентите и последователите са ангажирани в реално време. Според Facebook зрителите коментират 10 пъти повече на видео на живо, отколкото на обикновени видео клипове.

Събития на живо

Най-често срещаният тип стрийминг на живо е по време на събития. Концерти, фестивали, спортни събития, лекции, изложения, конференции, всяко събитие може да достигне до по-широка публика чрез излъчване на живо.

Социални медии

Социалните медии са най-значимата част от кампаниите за дигитален маркетинг, тъй като позволяват лесно споделяне. Facebook  помага на видеоклиповете на живо да имат по-голяма видимост и позволява тяхното съхранение за последващи гледания.

В центъра на събитието

Вълнението, непредсказуемостта и елементът на импровизацията са синоними на живото излъчване и създават емоционално преживяване на потребителя, което е трудно да се предизвика чрез обичайните канали.

Ние предлагаме излъчване на живо в основните социални медии Facebook Live и YouTube Live, с една, две или три камери, професионално озвучение и интегриране на предварително заснети видео клипове, рекламни визии, лога и текст.

Разгледайте портфолиото ни тук  и се свържете с нас за повече информация.