Излъчване на живо в интернет – лайв стрийм услуги

Какво печелите с излъчването на живо в интернет – лайв стрийм?

Бъдете винаги близко до своите клиенти

Излъчването на живо в интернет – лайв стрийм е мощен комуникационен инструмент и марките във всички индустрии демонстрират, че е чудесен начин да ангажирате аудиторията си.

Събития на живо

Най-често срещаният тип стрийминг на живо е по време на събития. Концерти, сватби, семинари, фестивали, спортни събития, лекции, изложения, конференции, всяко събитие може да достигне до по-широка публика чрез излъчване на живо.

Социални медии

Социалните медии са най-значимата част от кампаниите за дигитален маркетинг, тъй като позволяват лесно споделяне. Facebook  помага на видеоклиповете на живо да имат по-голяма видимост и позволява тяхното съхранение за последващи гледания.

В центъра на събитието

Вълнението, непредсказуемостта и елементът на импровизацията са синоними на живото излъчване и създават емоционално преживяване на потребителя, което е трудно да се предизвика чрез обичайните канали.

 

Ние предлагаме излъчване на живо в основните социални медии Facebook Live и YouTube Live, с една, две или три камери, професионално озвучение и интегриране на предварително заснети видео клипове, рекламни визии, лога и текст.

Разгледайте портфолиото ни тук  и се свържете с нас за повече информация.